CÒDOL DE RIU GRIS
CÒDOL DE RIU GRIS
Còdol de riu de color gris. Evita la proliferació de males herbes. Estalvi en el consum d’aigua. Protegeix a les plantes de les glaçades i la sequera. Dóna un perfecte acabat en qualsevol superfície.
Llegeix més
GRANIT GRIS
GRANIT GRIS
Granit de color gris i amb pics negres. Evita la proliferació de males herbes. Estalvi en el consum d’aigua. Protegeix a les plantes de les glaçades i la sequera. Dóna un perfecte acabat en qualsevol superfície.
Llegeix més
MARMOLINA GRIS NEVADA
MARMOLINA GRIS NEVADA
Triturat de marbre de color gris-blanc brillant. Evita la proliferació de males herbes. Estalvi en el consum d'aigua. Protegeix a les plantes de les glaçades i la sequera. Dóna un perfecte acabat en qualsevol superfície.
Llegeix més
PEDRA DE CADAQUÉS
PEDRA DE CADAQUÉS
Triturat de pedra pissarra gris-arrovellat. Evita la proliferació de males herbes. Estalvi en el consum d’aigua. Protegeix a les plantes de les glaçades i la sequera. Dóna un perfecte acabat en qualsevol superfície.
Llegeix més
PEDRA ROSADA
PEDRA ROSADA
Triturat de pedra de color beig rosat. Evita la proliferació de males herbes. Estalvi en el consum d’aigua. Protegeix a les plantes de les glaçades i la sequera. Dóna un perfecte acabat en qualsevol superfície.
Llegeix més